با یاری خداوند متعال دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با همکاری انجمن شیمی ایران، بیست و چهارمین سمینار شیمی تجزیه انجمن شیمی ایران را در روزهای چهارشنبه ، پنجشنبه و  جمعه 8، 9 و 10 شهریور ماه 1396 درمجتمع رفاهی صدرا ( تبریز، بلوار استاد شهریار، اول خیابان گلکار) برگزار می نماید. لازم به توضیح است که افتتاحیه در روز چهارشنبه 8 شهریورماه 1396 در ساعت 9  صبح در  مجتمع رفاهي پتروشيمي تبريز (تبریز، بلوار استاد شهریار، جنب شهر بازی باغلارباغی – جنب مجتمع صدرا) برگزار خواهد شد.

هدف از برگزاری این همایش ایجاد فرصتی دوباره برای ارائه آخرین دستاوردهای علمی-پژوهشی در زمینه های مختلف شیمی تجزیه و برقراری ارتباط بیشتر بین دانشپژوهان، نهادهای دانشگاهی و مراکز صنعتی و تعامل و اهتمام آنها در راستای حل مشکلات صنعتی کشور پهناور ایران است. در این گردهمائی ملی سخنرانی‏‌های پرباری توسط اساتید برجسته‌ از دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و صنایع و نیز پوسترهای تخصصی متنوعی در حوزه‌های مختلف شیمی تجزیه ارائه خواهد شد. همچنین در برنامه این سمینار ارائه کارگاه‌های آموزشی در موضوعات روز شیمی تجزیه و عرضه نمایشگاه تخصصی منظور شده است.
 به همین منظور دبیرخانه سمینار از کلیه استادان، دانشجویان، پژوهشگران، متخصصین دانشگاهی، مراکز پژوهشی و صنایع شیمیایی جهت شرکت در این همایش علمی دعوت به عمل می‌آورد.

طراحی و اجرا: اداره فناوری اطلاعات دانشگاه شهید مدنی آذربایجان